Esiletõstetud postitus

teisipäev, 29. juuni 2021

Nüüd ta algab, 29. juuni 2021

Terve kevade olen peas küpsetanud plaani teha pikem puhkepaus töölt, eelmisest on juba ju kaks aastat möödas, ja kalavetele rohkem aega kulutada. Koroona ja Soome sisepoliitika rikkusid ning lükkasid seda plaani aina edasi. Kui esialgu oli mõte, et võtan viimase vimbade püügi nädala ja sinna otsa veel mõni nädal Soome haugi, siis piirangud panid sellele põntsu. Nii liigutasin oma Outlooki kalendris seda pikemat puhkust pidevalt edasi, kuniks juuni keskel lõpuks ometi head uudised teiselt poolt lahte saabusid.

Vaktsineerimise teine süst saadud, 14 päeva sellest ka möödas ja homme on siis minek.

Kesksuve kalaplaanid on sellised nagu nad on - ilmselt mitte väga produktiivsed saagi vaatenurgast - kuid sellegi poolest on järgmised 2 kuud puhkust plaanis täita suuresti aeg konksu vette visates. 

Alustan koos Kõutsi, Mihkli ja Madisega Lääne-Soomest. Spinner ütleb, et tegemist on parima ajaga suure koha saamiseks. Eelmiste aastate kogemused on küll näidanud, et tegemist on pigem päevitamise meistrivõistlustega, aga no mine sa tea... Elame, näeme.

Soome otsa pilet sai võetud ühesuunaline. Peale teiste lahkumist jään sinna veel molutama, kuniks isu on. Jalgpall ka ju veel kestab, hea rahulik vaadata, isegi kui kala ei võta.

Tagasi tulles tahaks lõuna Eestisse kuivatatud vimmad ära viia ja linaskit luurata. Seejärel natukene kodukanti avastada, võib-olla veel üks Emajõe avastamise trett teha - Lenna on ka juba valmis pandud... Pärnu jõel pole ammu käinud... need plaanid on hetkel veel segased. Kuid selge on see, et kui piir lubab siis augustis peaksin kolm (3!) nädalat Lappis lõhet taga ajama.

Ilmselgelt iga päev nende 2 kuu jooksul püüdma ei viitsi minna, aga loodan et saan püügiisu selle aja jooksul korralikult täis püüda ning ennast välja puhata.

Juhhuu! Elagu puhkus!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar