Esiletõstetud postitus

pühapäev, 2. oktoober 2022

Pühapäev, 02. oktoober 2022

Pika nädalavahetuse viimane päev. Otsustasin, et proovin seekord teisel pool linna olevaid püügipaiku. Kuna lubas suhteliselt sooja ilma, siis loobusin talvekombest. Hommikul kella üheksast startides, peagi natukene kahetsesin otsust, aga õnneks tuli tunni jooksul päike välja ja ilm läks kohe hoobilt soojemaks.

Alustasin diivani auguga, seejärel jalakäijate silla tsoon. Ei ühtegi võttu, kuid sealt minema trollides sain peale silda lõpuks käe valgeks. Ja koha ka kasti. Polnud just suurem asi, aga ikkagi mõõdus. Oleks seda teadnud, et järgmised neli tundi ei saa võttugi, oleks vahepeal mökkis magamas ära käinud.

Igaljuhul sai kõvasti jigitatud tööstusrajooni all, Mehise lemmikkohas, pansionaadi all. Vahepeal trollimist ka. Lõpuks käisin sügava kääru juures ära ja sealt keerasin paadi nina linna poole tagasi.

Järgmise võtu sain alles kella kahe paiku, kui Mehise lemmikkohas ühel hetkel ekraani peale kala joonistus ning viimasel vajumisel kerge nõksaka tegi. Otsa ei jäänud. Sellegi poolest sain samast tsoonist päeva teise koha kasti. Uue värviga. Neid uusi toone sai täna ikka palju läbi käidud.

Kella kolmeks suundusin jalakäiate silla tsooni. Käisin eilse ankrupaiga läbi, trollisin, peksin sügavast latika parve ärevile... Koha aga ei leidnud.

Viie paiku suundusin juba diivani auku ja veetsin õhtu seal. Suuresti trollisin ja proovisin erinevaid lante. Kõik olid ühteviisi...kehvad. Vahepeal tehtud jigipauside ajal ühest ankrust siiski keegi korra naksatas, korraks otsas oli ja siis ära kukkus.

Kell seitse tõmbasin päevale joone alla. Pole tükk aega nii kehva päeva olnud. Voolu muidugi üldse polnud. Õnneks oli ilm super ja värske õhu mürgitus koos päikese küpsetamisega tegid õhtuks meeldivalt rammestunud oleku. Ja värvide mäng oli muidugi super - kohe ei saanud kõike seda pildistamata jätta.

Teistel paatidel - Mehisel kolm koha, Kalevil neli. Silm sai 6+ haugi.

Nüüd koju tagasi. Kahe nädala pärast tagasi juba pikemat püügikorda nautima.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar