Esiletõstetud postitus

esmaspäev, 5. juuli 2021

Teised lahkusid, 04. juuli 2021

Hommikul panid mökki kaaslased asju kokku ja lõuna paiku lahkusid. Ise otsustasin, et täna väga ei viitsi selle palavaga püüda ja läksin linna. Varusid täiendama. Nii söögi kui püügi. Soetasin endale isegi uue ridvahoidja. Vana lagunes mõne aasta eest ära, nüüd siis tõstsin püügimugavuse taset kraadi võrra :-)

Kella nelja paiku otsustasin lõpuks et lähen ikka proovin, vast ei ole see palavus nii hull. Oli ikka küll, 30 kraadi sooja ja suhteliselt vaikne tuul muutis püügi kui saunas istumiseks. Lisaks ropult parme oli selle peo peale kohale tulnud.

Suundusin joonelt põõsa auku ja keskendusin seal trollimisele. Juba esimese tiiruga sain ühest voblerist lahti. Nii panin järgmisteks tuurideks kiirabi värvi Deep Tail Danceri. Enne pole too suurt midagi toonud, kuid nüüd tõi algatuseks ühe napilt alla mõõdu ja viis minutit hiljem 1.5 kilose koha. Tulid mõlemad sisuliselt kopra kodu eest.

Järgmised kolm tundi trollisin sama rajooni, proovisin erinevates ankrupaikades jigitada. Tulemus oli täielik null. Ei võttu ka. Isegi  mitte haugi oma. Samas kajalood näitas vast parimat pilti terve selle reisi peal. Ilusad suured kaared olid üsna mitmes paigas ja alla tundus koha olevat.

Kuna peale esimesi kohasid keeras tuule läände ja see keris jõele korraliku laine peale, siis kahtlustan, et see muutus pani kalal karbi kinni. Mida aeg edasi, seda vähemaks jäi ka kaari ekraani peal...

Kaheksa paiku sai villand ja tulin tulema. Bonderi käärus tegin kohustusliku trollimise ja üllatuseks korjasin 1.6 kilose koha paati. Himustas too pruuni tooni jesset. Ilusa maja all lausa kahes kohas kaks väga ilusat kaart, kuid hoolimata kolmest ülesõitmisest ei läinud nood liimile.

Enne kojutulekut sain paar korda käe ka peaaegu limaseks. Päeva lõpetasid kaks kilost haugi.

...

Söötsin täna kümne haru peale ühe paiga sisse. Varsti ilmselt korgiõnge paati kaasa võtan. Terve päeva selle palavaga lantidega tegeleda lihtsalt ei viitsi.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar