Esiletõstetud postitus

neljapäev, 28. märts 2013

Kasari jõgi 28. märts

Hommikused toimetused tehtud võtsin kella 1 paiku suuna jõe poole, et teha pisut luuret Kasari olude kohta. Esialgne plaan oli minna Rumba alla, aga igaksjuhuks otsustasin enne piiluda, et kas Vanamõisas on keegi autoga põllule tee sisse sõitnud. Oligi. Plaan sai ümber tehtud ja samas autoga üle põllu vuratud.

Jõel ees vaid üks püüdja. Läksin tegin juttu - mees oli nelja õngega ahvenat jahtimas. Võtud pidid nõrgad olema ja paari tunniga vaid üks punn jääle tulnud. Oli väga imestanud, et kuhu kala kadunud. Jaanuaris olid siit kõvasti ahvenat tõmmanud, kuid nüüd kus kala peaks võtma ei miskit. Soovisin püüdjale edu ja otsustasin sügavama poole suunduda.

Proovisin läbi sirge kõik sügavamad augud kuni kurveni välja. Tulemuseks 1 ahvena punn ja 1 kiisk. Ei aidanud marmõsside vahetamine, mängu tiheduse muutus, ega miski. Võtsin suuna tagasi auto poole tagasi.

Tagasi jõudes vestlesin uuesti võõraga, kes ennast minekule asutus. Kolm ahvenat ja rohkem miskit.

Mõtlesin, et proovin veel madalama osa servalt. Tegin seal kümmekond auku, pea igast august üks "sininina", aga ei ühtegi korralikku kala.  Peale kella nelja tüdinesin ja võtsin suuna koju.

Ilm:  temperatuur +1, lõunatuul mis hooti üsna tugev, pilvitu



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar