Esiletõstetud postitus

pühapäev, 15. mai 2016

Koju, 15. mai 2016

Nädal puhkust lendab kole kiiresti. Ja ongi viimane päev.

Pühapäeva hommikul magasime ennast korralikult välja, alles üheksast sai silmad lahti tehtud. Kiired toimetused ja jõudsimegi enne suure vihma algust merele. Teistele trollijatele seltsi (oma kümme paati sagis edasi tagasi).

Ilm selline vastik vastik vastik - tugev loodetuul keris lainet peale, peagi pilveluugid valla pääsesid ja sademeid tuli igale maitsele. Jigitasime oma tavalise tsooni, kahe poi vahelise ala läbi. Tõnn oli endale  reisi lõppu korraliku vormi ajastanud ja kakkus punnhauge. Suured kollid on vist kõik kuhugi ära läinud, täna me kolme kiloni välja ei jõudnudki. Millegipärast noppisid soomlased kõik need kilosed limad paati. Eelmistest aastatest sellist asja nagu ei mäletagi.

Päevaskoor jäi lõpuks 6:3 Tõnu kasuks. Südame rahustuseks trollisime enne minekut veel Mehise kollkoha paiga läbi ja veendusime, et ei lant ega kajalood ei näidanud elu olemasolu vee all. Kell pool kaks olime mökkis ja seadsime minekule. Tagasiteel ujus üle jõe keski sarveline - hea et paadi alla ei jäänud:-)

Kokkuvõtvalt oli väga lahe reis, kui ainult seda eilset jama poleks olnud. Haugi oli, actionit samuti. Ilm mõnusalt päikeseline, tuult oli natuke paljuvõitu, aga samas jõepeal sai alati varju otsida. Vihma saime sisuliselt ainult viimasel päeval.

Sai avastatud mõned uued  relaxi silikoonid, mis wake omadele seekord tuule alla tegid. Ahvena uus rekord 1.22 kg läheb kindlasti plusspoolele. 7.5 kilone haug polnud ka paha. Kahju, et latika rekordit uuendada ei saanud. Aga eks midagi peab ka tulevikku jääma.

Tõnu oma viiestega oli ka maru rahul. Lisaks fileeris endale terve kampsunitäie hauge koju kaasa (huvitav millal ta taipab endale külmakasti muretseda või laenata). Sööb seda kala ilmselt jõuludeni:-)

Tore puhkus oli.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar