Esiletõstetud postitus

esmaspäev, 25. september 2023

Soomes, 24. september 2023

Päevad pole vennad, tuleb tänase kohta konstanteerida. Kuna eile oli väiksem vool, siis lootsime kõik et  pühapäev tuleb samasugune. Ilma lubas ka täpselt sama. Kõik eeldused heaks võtuks olid loodud...

Kella poole kümnest sai peale mindud ja joonelt punase maja alla. Ankrupaik ju teada. Peagi juba püüdsin. Algus oli üsna vaikne. Mängisin erinevaid värve läbi, kuid keegi ei läinud liimile. Kulus pea pool tundi, enne kui esimene koha suu lahti tegi. Punn. Tegevus aktiveeris ka vähe kobedama koha, kes järgmisena võtma ronis. 1.7 kilone.

Hakkas nagu looma ja ... ei loonud ka. Võtte nagu oli. Tilkus üks haaval. Ka ilusaid pauke sain päeva peale neli tükki, aga erinevalt eilsest, ei jäänud nood lihtsalt otsa. Väiksed togisid ka kuidagi harvemalt ja ega neidki väga otsa ei jäänud. Sama lugu ka trollijatel, punne vähem, korralikke kalu harva... Ei olnud nagu eile.

Ja siis keerati veel vool ka lahti. Täiega. Lõunast alates pidi sisuliselt 5.5 meetrises sügavuses 35 grammisega püüdma. Võtule see tervistavalt just ei mõjunud. Kammisin kogu sirge erinevate ankrupaikadega läbi ja sain vaid ühe mõõdus 49 cm koha juurde. Paar punni ka lisaks.

Kella viiest oli kogu sellest jigitamisest kopp ees ja trollisin kodu poole minema. Väsitav ja pisut pettumust valmistav päev. Ootused olid vähe suuremad.

Kalev ja Silm said kumbki neli koha. Mõlemad ühe jigitades ja kolm trollides. Suurim 2.7 kilone trollides ilusa maja sirgel.

Päevad polnud mitte vennad.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar